Thursday, November 4, 2010

In fiecare zi ...

- Respir. Adanc... si pornesc la drum.

Breathe. Let go. And remind yourself that this very moment is the only one you know you have for sure. ( Oprah Winfrey )


E o lume intr-adevar nebuna. Nu mai am timp sa ... nimic. Rien. Mi se aduna o multime de activitati unele peste altele, se ingramadesc , ma impotmolesc ca nu ajung sa le duc la bun sfarsit. Mi s-a terminat timpul. Si mai iau cate o gura de aer in fiecare zi , inainte sa gonesc nebuneste prin ore, minute, secunde pretioase. Daca ti se intampla si tie , mai trage adand aerul bolnav in piept si ia-o de la capat.

- Visez. " Pierde-ti visele, si s-ar putea sa-ti pierzi mintea "

Toate diversele ce ma inconjoara ar fi suparator de urate daca nu as induce un strop de visare si imaginatie in ele. In fiecare zi visez, si am sa o fac in continuare pana am sa mor , si poate si dup-aceea. Sunt un mecanism complet dar niciodata functional fara vise. Eu cred cu tarie ca visele noastre conduc cotidianul asta , ca o sa murim nu peste mult si frumos, dar lumea va continua sa se fundamenteze pe ceea ce noi odata am visat.


- Iubesc .

Iubesc pentru ca e un sentiment de nedescris. Ne face bine. Imi face bine ; atat mintii, sufletului, imi face bine spiritului si imi face bine ... tenului.

No comments: